#چرای بی رویه دام میتواند برای هر کسی جالب باشد، مخصوصاً در 3 ماه
#چرای بی رویه دام میتواند برای هر کسی جالب باشد، مخصوصاً در 3 ماه
Blog Article
تجربه مشاوره آنلاین و دریافت نوبت از بهترین پزشکان و بیمارستانهای ایران
با مراجعه به پروفایل دکتر مریم کرابی در صورت فعال بودن مشاوره آنلاین میتوانید تلفنی یا به صورت متنی مشاوره پزشکی دریافت کنید. +
سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری باید مشکل چرای بیرویه دام و مشکل زراعت در این اکوسیستم را در راستای احیای زاگرس حل کند اما این سازمان اگر بخواهد هم بهتنهایی نمیتواند کاری انجام دهد و سازمانهای دیگر نیز باید به کمک آن بیایند.
حسن اکبری؛ معاون محیطزیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیطزیست، یکی از معضلات زیستمحیطی مهم کشور را چرای بیرویه دام دانست و اظهار کرد: در بسیاری از زیستگاهها شاهد گلههای دام به صورت مازاد هستیم و از همین رو رایزنیهایی با سازمان منابع طبیعی و وزارت جهاد کشاورزی در حال انجام است تا برنامههایی جدی برای جلوگیری از ورود دام مازاد به مراتع اجرا شود.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهر تهران با اشاره به ظرفیت این منطقه برای چرای دام، گفت: ظرفیت چرای دام در البرز مرکزی - که از سمت کرج وارد منطقه میشوند سه هزار تا چهار هزار رأس دام است؛ اما عملاً ۲۰ تا ۲۵ هزار رأس دام از این مناطق استفاده میکنند.
– بازسازی مراتع و علف زارها – برنامه ریزی مناسب برای چرای دام ها از سوی سازمان محیط زیست
اگر مسئولان و دستگاههای ذیربط تصمیم بگیرند، با پوششهای گیاهی جنگلها کاری نداشته باشند، طبیعت به روزهای خوب خود بازخواهد گشت.
آتشسوزیهای بزرگ: یک مطالعه اخیر توسط سازمان زمینشناسی آمریکا نشان داد که انتظار میرود فرسایش خاک افزایش یابد زیرا آتشسوزیهای جنگلی بیشتر درختان و گیاهان را از بین میبرند. مناطقی که پوشش گیاهی سطحی و ریشههای زیرزمینی کمتری دارند بیشتر در معرض فرسایش باد و آب هستند.
دکتر متخصص و فوق تخصص در سبزوار ؛ در این صفحه میتوانید نوبت بهترین پزشکان شهر سبزوار را مشاهده کنید.
در زمینهای فاقد پوشش گیاهی لایه سطحی خاک بر اثر باد و باران جابجا شده و از بین میرود.
فهرستمجوزهای تبلیغات هیچ پروانه تبلیغاتی برای این عضو ثبت نشده است.
شماره همراه خود more info را وارد کنید شماره همراه وارد شده معتبر نمی باشد دریافت کد
نوک و بالای تپههای بدون پوشش گیاهی معمولا در معرض قرار میگیرند و بیشترین آسیب را متحمل میشوند.
به تعریفی دیگر، فرسایش خاک عبارت است از حذف حاصلخیزترین لایه رویی خاک از طریق آب، باد و کشاورزی بیش از حد. فرسایش خاک نتیجه استفاده ناپایدار از زمین و سایر اختلالات مانند آتش سوزی، استخراج معادن یا مصارف کشاورزی فشرده است.